Reason to work Oy

Työntekijöille

Työntekijöille

Olet meille tärkeä ihmisenä, et vain yksi työnhakijoista. Haluamme löytää sinulle sopivan työpaikan, joka tuottaa sinulle hyvinvointia. Pääset toteuttamaan omat syysi tehdä töitä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuksia työllistyä yritysten rekrytointien tai vuokratyön kautta. Sinun tarpeesi on lähtökohtamme.

Olet meille ihminen ja haluamme Sinun hyvinvointiasi

Elämässämme on erilaisia vaiheita ja niitä tukemaan tarvitsemme työelämältä joustoa. On opiskeluaikoja, jolloin tarvitsemme joustavia työtehtehtäviä opiskelun rahoittamiseen. Etsimme uutta vakituista työtä antamaan hyvinvointia ja taloudellista turvaa perheellemme. Voimme olla jo eläkkeellä kaivaten toimintaa päiviimme. Reason to Work etsii sopivat paikat kaikille, opiskelijoista eläkeläisiin.

Kauttamme löydät pidempiaikaiset sekä osa-aikatyöt

Toisinaan haluamme vaihtaa maisemaa, joko tilapäisesti tai sitten pysyvästi. Saatamme unelmoida muutosta kaupungista maaseudulle tai toisinpäin. Toiset meistä kaipaavat maaseudun hiljaisuuteen luonnon keskelle ja toiset kaupungin ihmisvilinään. Siviilielämämme ollessa tasapainossa ja voidessamme hyvin annamme enemmän myös työelämälle. Reason to Work auttaa sinua löytämään paikkasi, jossa on hyviä syitä tehdä töitä.

Autamme Sinua unelmiesi täyttymisessä

Emme välttämättä halua tehdä joka päivä samoja asioita. Haluamme ehkä jakaa luovuuttamme ja energiaamme monitahoisiin tai -alaisiin tehtäviin. Haluamme oppia uusia asioita, yhdistää oppimaamme toimialarajojen yli vieden sitä yritysten kehityksen tueksi. Emme ehkä vielä tiedä mille alalla oikeastaan haluamme. Reason to Work auttaa Sinua löytämään vaihtelevia työtehtäviä.

Anna itsellesi hyvä syy tehdä töitä. Ota meihin yhteyttä tai jätä avoin työhakemuss

Avoin Hakemus

  Yhteystiedot

  Yritys

  Reason to Work Oy

  Sähköposti

  asiakaspalvelu@reasontowork.fi

  Osoite

  Kyllikintie 23 D, 01420 Vantaa

  Y-tunnus

  3179801-9

  Paweena Wandee

  Asiakkuusjohtaja
  045 1134244
  paweena@reasontowork.fi

  Tuomas Saarinen

  Toimitusjohtaja
  040 7310740
  tuomas@reasontowork.fi