Reason to work oy

Yrityksille

Yrityksille

Periaatteemme on löytää kullekin työnhakijalle hänenlaisensa työpaikka. Silloin ihmisen henkilökohtaiset syyt tehdä töitä täyttyvät. Henkilö, joka viihtyy hyvin työssään tuottaa hyvinvointinsa kautta lisäarvoa yritykselle. Työlleen ja yritykselle halutaan antaa enemmän, kehittää ja olla sitoutuneita. Luovuus ja toiminnan kehittäminen antaa pohjaa menestykselle ja kasvulle.

Olemme Sinun kumppanisi työtehtäviin sopivien henkilöiden löytämiseksi

Haluamme omalla panoksellamme vaikuttaa menestykseenne sekä arkipäivänne sujuvuuteen. Tarjoamme Sinulle soveltuvia henkilöitä avoimiin pitkäaikaisiin ja tilapäisiin työtehtäviin. Henkilöstön suunnittelematon vaihtuvuus kuluttaa tehokkaasti työn tuottavuutta ja kuormittaa muita lisääntyneillä työtehtävillä ja jatkuvilla uusien henkilöiden perehdytyksillä.

Autamme Sinua löytämään soveltuvaa pitkäaikais- ja tilapäistyövoimaa

Anna meidän hoitaa rekrytointisi sekä hankkia sinulle vuokratyövoimaa. Sinä voit sijoittaa oman aikasi ydinosaamiseesi ja luoda sitä kautta yritykselle menestystä. Me hoidamme menestyksellä henkilöstösi hankinnan.

Olemme tuottavia ja menestyviä keskittymällä ydinosaamiseemme

Tarjoamme prosessiesi hallintaa keskittymällä työnhakijoiden sopivuuteen, hyvinvointiin ja työssä viihtyvyyteen sekä ympäristön vaikutuksiin. Prosesseissa on vähemmän yllättäviä poikkeuksia ja ne säilyvät paremmin suunnitelmien mukaisina silloin, kun Sinulla on työtehtäviin sopivimmat tekijät. Yllättävät poikkeamat tietävät lähes aina yllättäviä kustannuksia.

Säästä kustannuksia, ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa lupauksemme!

Yhteystiedot

Yritys

Reason to Work Oy

Sähköposti

asiakaspalvelu@reasontowork.fi

Osoite

Kyllikintie 23 D, 01420 Vantaa

Y-tunnus

3179801-9

Paweena Wandee

Asiakkuusjohtaja
045 1134244
paweena@reasontowork.fi

Tuomas Saarinen

Toimitusjohtaja
040 7310740
tuomas@reasontowork.fi